0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

CV, warm en behaaglijk

De opwarming van de aarde is een feit en veranderingen in het Nederlandse klimaat kunnen ons soms verbazen. Maar in Nederland blijven we voor een fors gedeelte van het jaar afhankelijk van onze verwarmingsinstallatie om het binnen warm en behaaglijk te krijgen. Jarenlang is de cv-ketel de enige bron voor huisverwarming geweest. Tegenwoordig heeft u keuze uit meer en andere verwarmingssystemen.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd verwarmingsinstallateur. Door de ontwikkelingen die (centrale) verwarmingsinstallaties in de laatste jaren hebben doorgemaakt is een deskundig advies van groot belang. Voor advies en aanleg van uw verwarmingsinstallatie bent u bij ons in goede handen.

Bij installatiebedrijf Van Leussen kunt u terecht voor o.a.:

  • Advies, installatie en onderhoud cv ketels
  • Advies en aanleg van vloerverwarming
  • Advies en installatie van warmtepompen
  • Uitgebreide collectie (design) radiatoren

Wilt u ook energiezuiniger uw woning verwarmen?

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Cv Ketel

Moderne cv-installaties

Cv-installaties worden steeds energiezuiniger. Zo maken moderne installaties het bijvoorbeeld mogelijk om elke ruimte in huis apart te kunnen verwarmen. Zo zit u er warmpjes bij, maar houdt u ook de energiekosten in de hand!

Radiatoren

Radiatoren

Zoekt u een nieuwe radiator? Dan is natuurlijk niet alleen de grootte van de ruimte en de capaciteit van de radiator van belang. Het oog wil ook wat! Installatiebedrijf Van Leussen heeft een ruim assortiment design- en paneelradiatoren voor u beschikbaar.

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen

Warmtepompen zorgen op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water. Zij zijn een duurzaam alternatief voor een combiketel op gas. Installatiebedrijf Van Leussen heeft uitgebreide ervaring met de installatie van warmtepompen. Wij voorzien u graag van advies.