0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Dak- en zinkwerk

Een dak boven ons hoofd is één van de eerste levensbehoeften. Een weer-, water- en windbestendig dak bespaart u veel energie. De juiste dakbedekking, isolatie, afwerking, waterafvoer en onderhoud zijn van groot belang om te zorgen dat uw dak zowel functioneel als mooi blijft.

Wij zijn specialist op het gebied van dakbedekking en zinkwerk. Of het nu gaat om renovatie of een nieuw (zink) dak, om een dakkapel of een complete fabriekshal, wij voorzien u van het juiste advies waarbij kwaliteit en levensduur onze uitgangspunten zijn.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Aanbrengen, repareren of vervangen van EPDM dakbedekking
  • Levering en aanleg van diverse soorten dakgoten en hemelwaterafvoeren
  • Aanbrengen van dakisolatie
  • Bekleden van daken en gevels met zinken bekleding

Laat uw dak bekleden door een professional.

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Epdm

EPDM

EPDM is een synthetisch dakrubber ofwel een kunststof dakbedekking. EPDM verwijst naar de samenstelling; Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer. EPDM dakbedekking blijft soepel en scheurt niet, het is onderhoudsvrij, brandveilig, volledig recyclebaar en kan vrijwel naadloos gelegd worden.

Zinkwerk

Zink voor waterafvoer en dakafwerking

Zink is een duurzaam materiaal voor het afdekken van dakkapellen of het afvoeren van hemelwater. Zinken dakgoten en regenpijpen gaan lang mee en zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal. Zink is in aanschaf wat duurder, maar door de lange levensduur heeft zink een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dakonderhoud

Dak onderhoud

Om uw dak mooi en functioneel te houden kunnen wij het onderhoud van uw dak verzorgen. Denk hierbij aan het reinigen van uw dakgoten en hemelwaterafvoeren (verwijderen van vuil, planten- of algengroei). Het inspecteren van naden en aansluitingen. Eventuele onvolkomenheden kunnen direct worden hersteld.