0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Alles voor elektra

Elektriciteit is, zowel in woning als bedrijfspand, een groot gemak. Uiteraard alleen als het veilig is aangelegd. Het ophangen van een eenvoudige lamp kunnen veel mensen zelf, maar komt het aan op een grotere installatieklus, dan doet u er verstandig aan een gecertificeerd elektricien te raadplegen.

Wij zijn al tientallen jaren het gecertificeerde adres voor elektrotechnische installaties.

Bij installatiebedrijf van Leussen kunt u terecht voor o.a.:

  • Ontwerp en aanleg licht- en stroomplan
  • Plaatsen en uitbreiden meterkast
  • Uitbreiding bestaande installaties
  • Advies en installatie domotica

Bent u op zoek naar een bedrijf dat veilig en professioneel uw elektra aansluit?

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Stopcontacten Aanleggen

Stopcontacten en schakelaars

Stopcontacten en lichtschakelaars dienen aan te sluiten bij uw interieurstijl. Of u nu kiest voor wit of crème, rechte of afgeronde hoeken, wij hebben een uitgebreid assortiment voor u beschikbaar. Wij adviseren u over logische plekken om stopcontacten en schakelaars aan te sluiten.

100 0195

Plaatsen en uitbreiden meterkast

Als uw installateur sluiten wij uw meterkast veilig en professioneel aan. Daar waar we vroeger te maken hadden met stoppen, vormen tegenwoordig schakelaars het hart van de meterkast. Wij zorgen voor een goed doordacht, netjes en logisch aangelegd stroomplan en voeren dit naar uw wensen uit.

Verlichting Badkamer

Verlichting

Licht klink zo vanzelfsprekend. Het uitkiezen van de juiste verlichting en de juiste positie om een lamp aan te sluiten zijn soms minder vanzelfsprekend. Kiest u voor traditionele lampen, of kiest u voor LED verlichting? Wij adviseren en helpen u om een zo’n mooi mogelijke lichtsituatie te creëren in uw woning of bedrijfspand.