0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Gasinstallatie, veiligheid voorop

Gas, een ideale grondstof voor het genereren van warmte in woning of bedrijfspand. Ideaal, mits goed en vakkundig geïnstalleerd. Een onbetrouwbare gasinstallatie kan desastreuze gevolgen hebben. Laat uw gasinstallatie daarom altijd uitvoeren door een erkend installateur.

Installatiebedrijf Van Leussen is een erkend en gecertificeerd gasinstallateur. Voor advies en aanleg van uw gasinstallatie bent u bij ons in goede handen.

Denk hierbij aan:

  • Ontwerp, berekening en aanleg van een nieuwe gasinstallatie
  • Uitbreiding en onderhoud van bestaande gasinstallaties
  • Herstellen of vernieuwen van bestaand gasleidingnetwerk
  • Advies m.b.t. uw gasinstallatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat veilig en professioneel uw gasinstallatie aansluit?

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Aansluiten Gasinstallaties

Aansluiten gasinstallatie

Wij leggen de gasinstallatie aan voor uw bestaande of nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat uw gasfornuis, c.v. installatie, terrasheaters of andere gasapparaten veilig worden aangesloten op aardgas.

Gaslek

Gaslek

Veroudering, beschadiging of verlegging van leidingen, maar ook de installatie van een nieuwe meter kan een gaslek veroorzaken. Vermoedt u een gaslek in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan altijd een professional in.

Erkend

Gecertificeerd gasinstallateur

Gas is een effectieve, maar ook gevaarlijke grondstof. Bij installatie van gas hoort veiligheid voorop te staan. Installatiebedrijf Van Leussen is gecertificeerd gasinstallateur en werken volgens de daarvoor opgestelde voorschriften. Op deze manier kunnen wij uw én onze veiligheid garanderen.