0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Sanitair

De badkamer krijgt een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Het creëren van je eigen mini spa om even uit de stress van alledag te kunnen ontsnappen. Ook het toilet mag naast functioneel gewoon mooi zijn. Maar naast de mooie looks moet uw sanitair natuurlijk in de eerste plaats functioneel zijn.

Wij kunnen zorgen voor levering en installatie van sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfspand. Met de jarenlange ervaring van onze gecertificeerde installateurs leveren wij sanitaire voorzieningen naar uw persoonlijke smaak en wensen.

Bij Installatiebedrijf Van Leussen kunt u terecht voor o.a.:

  • Aanpassingen aan sanitair zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen
  • Ontmantelen van badkamer en afvoer van materialen
  • Complete aanleg en installatie
  • Levering van o.a. wastafels, kranen, toiletten en baden

Laat uw sanitair installeren door een professional.

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Verlichting Badkamer

Sanitair installatie

Heeft u alle materialen voor uw badkamer en toilet al in huis, maar bent u op zoek naar een professioneel en ervaren installateur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren vakmanschap tegen een vriendelijke prijs

Zitdouche

Zelfstandig blijven wonen

Soms kunnen een aantal relatief eenvoudige aanpassingen in uw woning ervoor zorgen dat u nog jarenlang zelfstandig kunt blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een inloopbad of een zitmogelijkheid in de douche. Wij denken graag met u mee!

A Merken

Compleet assortiment

Wij leveren gerenommeerde merken als Sphinx, Grohe en Villeroy & Boch. Want ook wij willen graag dat uw sanitair er nog jaren als nieuw uitziet! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de producten duurzaam en energiezuinig zijn.