0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Water, het wonder uit de kraan

We draaien de kraan open en er komt water uit, voor ons een vanzelfsprekendheid. Maar voor het zover is dient het nodige leidingwerk te worden aangelegd. De meeste leidingen worden weggewerkt achter tegels en wanden, want dat is zoveel mooier. Laat uw waterleidingen altijd installeren door een professioneel loodgieter. Want lekkage, daar moet u toch niet aan denken?

Wij zijn een betrouwbare installateur voor al uw grote en kleine loodgietersklussen.

Denk hierbij aan:

  • Aansluiten (meng)kranen
  • Installatie sanitaire voorzieningen
  • Verzorgen leidingwerk
  • Verhelpen verstoppingen

Laat uw waterinstallatie altijd aanleggen door een professional

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Waterleiding

Leidingwerk

Het aanleggen van leidingen voor aan- en afvoer van water is een vak waar wij jarenlange ervaring mee hebben. De meeste woningen zijn voorzien van koperleidingen voor de aanvoer van water. In oudere woningen kunnen nog leidingen van lood zitten. Twijfelt u over het soort leidingen in uw woning? Vraag ons gerust om advies.

Water Ontharder

Waterontharding

Water bevat kalk. Zit er (te) veel kalk in water dan spreken we van hard water. Hard water kan kalkaanslag veroorzaken wat de levensduur van uw apparatuur behoorlijk verkleinen. Daarnaast heeft ook uw huid en kleding hieronder te leiden. Wilt u advies over waterontharding? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Waterbepsaring

Waterbesparing

In Nederland verbruiken we per persoon ruim 100 liter water per dag. Ongeveer de helft hiervan wordt verbruikt door onze dagelijkse douchebeurt. Wilt u water besparen? Laat u dan eens adviseren over een waterbesparende douchekop.