0529 - 42 69 29 info@installatiebedrijfvanleussen.nl

Zonnepanelen, voor niets gaat de zon op!

De grootste energiebron schijnt iedere dag voor niets! Het hele jaar door, ook bij bewolking of winterkou kunt u profiteren van energie uit de natuur. Zonnepanelen leveren fors meer rendement op dan welke spaarrekening dan ook. Zelf stroom opwekken is goed voor het milieu én de portemonnee.

“Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?” “Wat is de terugverdientijd?” “Kan ik monitoren wat de opbrengst is?” Zomaar een paar vragen die ons regelmatig worden gesteld. Wij zijn professional op het gebied van zonnepanelen. U wordt voorzien van deskundig advies en natuurlijk worden zonnepanelen door onze installateurs vakkundig geïnstalleerd.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • deskundig advies m.b.t. zonnepanelen en omvormers
  • uitsluitend A-merken
  • installatie van zonnepanelen in of op het dak
  • opbrengst zichtbaar op PC, tablet of smartphone

Zonnepanelen laat je vakkundig installeren door Installatiebedrijf Van Leussen B.V.

U bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

.

Sma

A-merken

Wij  leveren diverse soorten zonnepanelen van het gerenommeerde merk Astronergy. Omvormers leveren wij van marktleider SMA. Door de inzet van deze kwaliteitsmerken bent u verzekerd van uitstekende service en garantie.

In Dak Zonnepanelen

In dak zonnepaneel systeem

Zonnepanelen hebben door de jaren heen een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Het aangezicht van zonnepanelen op het dak staat mensen nog wel eens in de weg bij het doen van deze duurzame investering. Gelukkig zijn er ook in dak zonnepaneel systemen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Winter

Zonnepanelen in de winter

Ook in de winter zijn zonnepanelen interessant. Zonnepanelen zijn namelijk maar van één ding afhankelijk en dat is zon. Dus ook op een koude zonnige winterdag renderen zonnepanelen. Uiteraard hebben we in de winter te maken met minder zonuren dan in de zomer. Dit lagere rendement wordt meegenomen in het berekenen van de terugverdientijd.